Zdrowe karnawałowe przekąski

12.01.2017 r. w czwartkowy poranek zabraliśmy się  całą grupą za tworzenie talerza zdrowych przekąsek karnawałowych z dostępnych materiałów plastycznych. Z kolorowych pianek powstały kanapeczki z serem, pomidorem oraz szynką, owocowe – warzywne szaszłyki i owoce pełne witaminek: jabłka, gruszki, winogrona, a także soczysty arbuz.

20170110_102315 20170110_102312 20170110_105211 20170110_104933 20170110_104929 20170110_104213 20170110_104207 20170110_103959 20170110_103952 20170110_103943 20170110_103940 20170110_103638 20170110_103622 20170110_103616 20170110_103531 20170110_103449 20170110_103445 20170110_103423 20170110_103403 20170110_102940 20170110_102735 20170110_102732 20170110_102509 20170110_102359 20170110_102358 20170110_102328 20170110_102326